Tiskové zprávy
Tools
Typography
Do rodiny webů kolem Luhacovice.com přibyl specializovaný server o ubytování, není to však jediná změna, ke které na našem portálu došlo...
Do rodiny webů kolem Luhacovice.com přibyl specializovaný server o ubytování, není to však jediná změna, ke které na našem portálu došlo...

 
 Jelikož se přes internet čím dál častěji vyhledává dovolená a ubytování a v souvislosti s tím rostou i nároky informace a na to, v jaké formě jsou podávány, rozhodli jsme se na tento trend zareagovat a výrazně vylepšit naši sekci Ubytování. Od teÄŹ to již není pouhá sekce Infoserveru Luhačovice a okolí, ale samostatný ubytovací server, který má i vlastní adresu http://ubytovani.luhacovice.com. Samozřejmě i nadále patří do portálu Luhacovice.com stejně jako Hydepark nebo stránky KrüglCupu.
Svým rozsahem je nový ubytovací server pravděpodobně nejrozsáhlejším seznamem ubytování v Luhačovicích a okolí na internetu, obsahuje více než 100 subjektů. Nejvýraznější změnou je však výrazné rozšíření informací o jednotlivých subjektech. Každá ubytovací kapacita má nově vlastní stránku. Rozšířené byly jak neplacené tak především placené záznamy, u těch oproti minule přibyl větší prostor pro popis, přehledný výčet služeb ve formě ikonek, prostor pro jednu fotografii byl nahrazený fotogalerií. Jednotlivé záznamy jsou také provázány s momentálně nejlepším on-line mapových systémem - Mapy.cz, návštěvník tak může u každého subjektu okamžitě vidět, kde se nachází. Aby měl o poloze ubytování ještě větší povědomí, je uvedena také vzdálenost od Lázeňského náměstí a Alfa marketu. Uživatelé si často informace při jejich sběru na internetu tisknou, u vybírání ubytování zvlášť. I na to jsme mysleli a u každého záznamu je upravený výstup pro tisk. Nemyslíme pouze na české návštěvníky, ale časem by měla českou verzi následovat plnohodnotná anglická verze.

Nový ubytovací server není jedinou změnou, která na našem portálu proběhla. Jak jste si již mohli všimnout, kompletně přepracovaný byl také vzhled hlavního webu Luhacovice.com. Nový vzhled má poskytovat informace přehledněji a přináší hned řadu nových funkcí. Možná jste si všimli hnědého obdelníku v pravém horním rohu. Pomocí tlačítek v něm si můžete upravit zobrazení stránek podle svých představ. Zachovali jsme původní barevnou kombinaci, pokud se vám nelíbí, můžete zkusit další čtyři. Pokud se vám zda písmo příliš malé (případně velké), můžete si ho zvětšit. Jestli máte úzký display a stránka se vám na něj nevleze celou šířkou, můžete zkusit úzké zobrazení. Z původní verze zůstaly možnosti zobrazení pro mobily a PDA. Změn doznaly také informační bloky po stranách. Pod obrázkem z webkamery přibyly přehledné informace o počasí. Kulturní program je k dispozici buÄŹ ve formě kalendáře nebo výpisu kulturních akcí pro následujících pět dní. Významnou novinkou jsou taky komentáře pod článkem, nyní tedy nemusíte diskutovat pouze v Hydeparku, ale můžete i přímo na Infoserveru.

Doufáme, že vám změny zpříjemní pobyt na našich stránkách.