Tiskové zprávy
Tools
Typography

FULL BANNER:

Jde o reklamu prostřednictvím graficky zpracovaného proužku o standardní velikosti 468x60. Je to jedna z nejúčinnějších forem reklamy, které nabízíme, a je také neviditelnější. Nachází se na nepřehlédnutelném místě našeho webu. Od roku 2005 se již cena neřídí podle délky zobrazení, ale podle počtu impresí (zobrazení) banneru, což znamená, že vždy zaplatíte jen tolik, kolikrát se Váš banner zobrazil. V porovnání s konkurencí a průměrnou cenou na internetu je náš FULLBANNER několikanásobně levnější a přitom jeho úspěšnost je podle měření za poslední tři roky až 3x větší než je průměr. Hodí se pro dlouhodobější reklamu od délce měsíc až rok.

Ukázka:

Umístění full banneru: Infoserver Luhačovice a okolí - www.luhacovice.com a/nebo ubytovácí portál http://ubytovani.luhacovice.com

Poznámka: pozice je obsazena

 

Cena / CPT*: 80 Kč (pro portál www.luhacovice.com), 70 Kč (pro portál http://ubytovani.luhacovice.com)
CPT = 1000 impresí, zobrazení (zákazník může navíc on-line sledovat statistiku, kolik bylo uskutečněno zobrazení

 

 

HIT BANNER:

dříve jsme tento banner, který má velikost 135x141, Malý banner. Praxe však ukázala, že to bylo nespravedlivé pojmenování. Při trochu menších rozměrech oproti fullbanneru dosahuje srovnatelné a vyšší úspěšnosti. Hitbanner se nachází na nepřehlédnutelném místě v levém bloku stránek. Hodí se spíše pro textovou formu inzerce a vhodným zvolením sloganu lze dosáhnout velmi zajímavých výsledků. Stejně jako u Fullbanneru také u Hitbanneru platíte za imprese.

Ukázka:

 

Cena / CPT*: 70 Kč (pro portál www.luhacovice.com), 60 Kč (pro portál http://ubytovani.luhacovice.com)
CPT = 1000 impresí, zobrazení (zákazník může navíc on-line sledovat statistiku, kolik bylo uskutečněno zobrazení

 

 

SYSTÉM NABÍDEK LAST MINUTE

jedná se o relativně novou formu inzerce, která je na internetu svým způsobem ojedinělá. Výhodou systému aktuálních nabídek je nezávislost inzerenta a flexibilita. Již z názvu lze odvodit, že se hodí pro reklamu, jejíž délka je od jednoho dne po měsíc (Last minute, upoutávky na kulturní akce apod.). Na začátku, kterýkoliv náš zákazník obdrží uživatelské jméno a heslo, s jejichž pomocí se dostane do svého administračního účtu. Tam může zadávat nové aktuální nabídky nebo spravovat již zobrazované. Výpis nabídek se nachází na ústředním místě našeho webu (viz ukázka) a celé znění inzerátů naleznou návštěvníci na první straně našeho ubytovacího portálu. Cena jednoho inzerátu se odvíjí od délky zobrazení, možné je taky celoroční předplatné (bude Vám nastavena celoroční perioda a je zcela ve Vaší režii, jak často budete nabídku obměňovat). Nabídky systému Last minute se zobrazují na všech webech portálu luhacovice.com (tedy luhacovice.com, ubytovani.luhacovice.com). Platí pravidlo, čím delší období pro zobrazení zvolíte, tím nižší cenu zaplatíte.

Ukázka:

Ceník (pro standartní typ inzerce, fakturace probíhá zpětně na konci každého lichého měsíce):

počet dní
1
2
3
4
5
6
7
10
30
cena
15 Kč
25 Kč
30 Kč
35 Kč
40 Kč
45 Kč
50 Kč
70 Kč
180 Kč
cena/den
15,00 Kč
12,50 Kč
10,00 Kč
8,75 Kč
8,00 Kč
7,50 Kč
7,15 Kč
7,00 Kč
6,00 Kč

Ceník (pro celoroční předplatné, fakturace probíhá předem na celé období): 2000 Kč/rok (přepočet: 5,48 Kč/den)

 

SPONZORING WEBKAMERY

Specifikace: Infoserver Luhačovice a okolí jako první subjekt v Luhačovicích zprovoznil v roce 2005 provoz vlastní webkamery, která je umístěná na střeše bytového panelového domu v Luhačovicích. Staňte se partnerem první luhačovické webkamery a získejte reklamní místo přímo pod záběrem.

Ukázka: viz odkaz

Cena: 3000 Kč / rok

 

HOSTING NA LUHACOVICE.COM

Specifikace: jedná se o nabídku balíčku, který obsahuje doménu vasnazev.luhacovice.com, 2 e-maily ve tvaru Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a webhosting. V jednom balíčku tak získáte atraktivní adresu pro své stránky, e-maily i místo pro jejich uložen.

Cena: 1000 Kč / rok

 

ZAŘAZENÍ DO TOP SEKCE NA UBYTOVACÍM PORTÁLE UBYTOVANI.LUHACOVICE.COM

Specifikace: Podstatně jednodušší než hledání ubytování stránku po stránce je navštívit portál, který dokáže odpovědět na požadované dotazy, návštěvníkům nabídne dostatek informací, aby si mohli vytipovat užší okruh ubytování a pak si přečíst detaily na jejich webových prezentacích. Na našem portálu poskytujeme opravdu hodně informací o ubytovacích zařízeních našich inzerentů: kromě základních kontaktních údajů je tu prostor pro popis ubytování, odkaz na mapu ukazující polohu objektu, vzdálenosti od nejdůležitějších bodů v Luhačovicích, krátký přehled nabízených služeb a malá fotogalerie, kde má inzerent nárok na umístění tří fotografií.

Cena: 1000 Kč / rok (zahrnuje: 3 fotografie, popis, doplnění všech kontaktů, přehled nabízených služeb; při objednávce reklamy pro více objektů možnost individuální slevy; přidání dalších fotografií na základě dohody)

 

REKLAMA V SEKCI SLUŽBY A FIRMY

Specifikace: tato sekce nabízí obsáhlý seznam místních poskytovatelů služeb a firem. Dnes již není výjimkou, že například žena zjišťuje informace o kosmetických salonech apod. Seznam ale není určený jen pro cizí návštěvníky, ale využívá i čím dál více místních občanů jako internetovou alternativu pro Zlaté stránky např. při hledání kontaktů na instalatéra, opraváře atd.

Cena: 1000 Kč / rok (zahrnuje: fotografii, rozšířený záznam, zvýraznění)

 

REKLAMA V SEKCI RESTAURACE

Specifikace je obobná co u služby Reklama v sekci služby a firmy. I informace o restauracích si naši návštěvníci zjišťují, tak proč je neupozornit právě na to Vaši?

Cena: 1000 Kč / rok (zahrnuje: fotografii, rozšířený záznam, zvýraznění)

 

SPONZORING ČLÁNKU / PR ČLÁNEK

Specifikace: mimo jiné je taky možné mít reklamu přímo u jednotlivých článků.

Cena: 600 Kč / článek (zahrnuje: foto, informace o subjektu a barevné zvýraznění do rámečku)

 

Ostatní služby: 
- vytvoření banneru - 500 Kč 
- zaslání papírové faktury - 20 Kč (není zákonná povinnost dodávat papírové faktury, resp. faktury s razítkem a podpisem).

 

 

Změna cen vyhrazena, nejsme plátci DPH, uvedené ceny jsou koncové, platné k 1.6.2008