Tiskové zprávy
Tools
Typography
Včerejšek byl z pohledu návštěvnosti rekordním dnem, kromě pokoření hranice padesáti tisíc návštěv jsem zaznamenali hned několik rekordů.
Včerejšek byl z pohledu návštěvnosti rekordním dnem, kromě pokoření hranice padesáti tisíc návštěv jsem zaznamenali hned několik rekordů.

Na počítadle Toplist jsme do včerejška zaznamenali 50 tisíc návštěv. Toto číslo již sice neodpovídá reálné návštěvnosti, na tu používáme jiné zařízení, ale Toplist máme na stránkách víceméně od zprovoznění prvních stránek, takže všechny jubilea návštěvnosti vyhlašujeme podle něj.

Kromě tohoto jubilea byl včerejšek nejnavštěvovanějším dnem v celé historii našeho serveru, celkově náš portál zaznamenal 205 návštěv. Samotný Infoserver měl 116 návštěv, což je taky nejlepší výsledek v historii. Luhačovický Hydepark si také vedl velmi dobře a zaostal za svým maximem z 1.března o 2 návštěvy (dnes 60). Rekordní návštěvu zaznamenal i třetí web našeho potálu - Fotbal v Luhačovicích, který se těší vzrůstající návštěvnosti a včera měl 29 návštěv.

Aby těch rekordů nebylo v poslední době málo, tak Únor byl jako měsíc taky rekordní, protože nás navštívilo 2205 lidí (myslím tím pouze samotný Infoserver Luhačovice a okolí). Meziroční nárůst návštěvnosti je momentálně přes 80%!

Za vysokou návštěvnost můžeme děkovat pouze Vám, našim čtenářům. Proto se budeme i nadále snažit nabídnout co nejkvalitnější obsah, abyste se k nám rádi vraceli.

Redakce